Jury

Årets prominenta jury består av personer med olika erfarenheter från besöksnäringen.
Beatrice de Maré Peterson
Projektledare, Peterson & Heijel AB
Beatrice de Maré Peterson
Beatrice är delägare i företaget Peterson & Heijel AB som är ett mässarrangörsföretag som arbetar med projektledning och konceptutveckling av fackmässor, mässarrangemang och företagsevent. Företaget arrangerade 2008 succéfyllda Eventdagarna i Lisebergshallen - Sveriges enda heltäckande forum inom Event Marketing. Beatrice kommer närmast från Exponova och Sollentuna Expo Center där hon har arbetat som projektledare och konceptutvecklare för bl.a. KonfEx & Eventsmässan och Baby & Barnmässan.

 
David Lega
Föreläsare, idrottare och entreprenör, Lega
Sandra Wickman
David Lega föreläser i första hand om hur man kan tänjer på sina egna gränser. Föreläsningarna har olika inriktning beroende på vilka som lyssnar. Grundtanken i alla föreläsningar är dock att alla människor kan utvecklas längre än vad de tror är möjligt, utefter sina egna förutsättningar.Motivation, inspiration och entreprenörskap blandat med glädje och humor i en ständig dialog med publiken, gör att ingen lämnar en föreläsning med David oberörd.

 
Pär Svensson
Project Manager, Stylt AB
Pär Svensson
Arbetar som projektledare på idé, design och kommunikationsbyrån Stylt. Stylt är idéutvecklare och kreatörer inom upplevelseindustrin som arbetar med konceptutveckling, arkitektur, design och marknadsföring i en gränsöverskridande mix. Har också arbetat under flera år med mässor som arena för möten och kommunikation och har ett gediget intresse för mötets alla former och affärsmässiga möjligheter. Är utbildad marknadsförare och varumärkesstrateg.

 
Carina Larsson
VD-assistent och Ledningsgruppsrepresentant, Business Region Göteborg AB

Erfarenhet av arrangemang både nationellt och internationellt.
Carina Larsson

  Avisita Travel AB har ställt säkerhet till Kammarkollegiet enligt resegarantilagen

Kontakta oss   Om Avisita   Cookies